Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Szakmai hírlapok képes leírás - Hírlapok.tlap.hu
részletek »

Szakmai hírlapok - Hírlapok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirlapok.tlap.hu » Szakmai hírlapok
Keresés
Találatok száma - 14 db
A+Cs Logisztikai szakfolyóirat

A+Cs Logisztikai szakfolyóirat

Anyagmozgatás + Csomagolás - Anyagmozgatás - Csomagolás (A+Cs) Logisztikai szakfolyóirat. A+CSTechnical and conomic review for materials handling, packaging and logistics A+CSTechnische und wirtschaftliche Fachzeitschrift für Fördertechnik, Verpackung und Logistik A+CSSzerkesztőség - Editorial Office - Redaktion Kovács Erzsébet 2120 unakeszi, Újszolo u. 9/B. III.1.

Agro Napló

Agro Napló

A havonta 100-120 oldalban megjelenő, igényes, színes szakfolyóirat - az országban egyedüli szaksajtóként - átfogóan taglalja a szántóföldi és kertészeti termelést a fajtahasználattól a növényvédelmen, a tápanyag-gazdálkodáson, a talajművelésen át a gépesítésig, valamint az állattenyésztést a takarmányozáson, a tartástechnológián át az állategészségügyig. Ismerteti a hazai és nemzetközi kutatási eredményekre alapozott legfejlettebb gyakorlati megoldásokat. Figyelemmel kíséri és közreadja az aktualitásokat és a pályázati lehetőségeket. Tudósít a hazai és nemzetközi rangos mezőgazdasági eseményekről (szakmai rendezvény, konferencia, szakkiállítás), ahol kiállítóként, médiatámogatóként aktívan jelen van. Szakcikkíróink a szakma elismert, neves szakemberei, ezt a tényt támasztja alá, hogy az Agro Naplót kari jegyzetként használják az egyetemeken, főiskolákon. Független piackutató céggel elvégeztetett felmérésünk azt bizonyítja, hogy lapunkat a mezőgazdaságban meghatározó szerepet betöltő termelő cégek, magánvállalkozók döntési jogkörrel rendelkező embere kapja kézhez.

Atrium

Atrium

Az Atrium negyedvente megjelenő építészeti magazin, amely elsősorban hazai felsőkategóriás családi házak magas színvonalú bemutatásával foglalkozik, továbbá kiemelt témái a belsőépítészet, illetve a formakultúra. A magazin minőségét illetően versenyképes a niche építészeti és design lapokkal, de jelentősen megelőzi azokat példányszám tekintetében.

Borászati füzetek

Borászati füzetek

Az Európai Szőlész-Borász Iskolák Szövetsége 2010-ben rendezi X. Kongresszusát. A húsz éve fennálló Szövetség Németország legnagyobb borvidékének központjában az Oppenheim-i Szőlészeti, Borászati Szakképző Iskolának lesz a vendége.

Búvárok lapja

Búvárok lapja

Ha még nem vagy búvár, de vonz a nagy kékség, próbáld ki a búvárkodás szépségét egy bemutató merülés keretében Egyiptomban. Esetleg szeretnél mélyebb tudást szerezni? Akkor válassz az általunk kínált búvártanfolyamok közül. Hidd el, nagy élmény egy egyiptomi búvárkodás! Vagy már képzett búvárként, te is szívesen megmerülnéd a még érintetlen indonéz szigetvilágot? Ebben is segítünk! A kísérődet még nem fertőzte meg a búvárkodás? Emiatt se aggódj! Amíg te merülsz, addig ő majd a delfinekkel úszkál Cancúnban, vagy sznorkelezik Hurghadan.

Ezermester

Ezermester

Az Ezermester 2009. októberi lapszáma megvásárolható az újságárusoknál vagy megrendelhető elektronikus formátumban. Nézd meg a tartalomjegyzéket! Az Ezermester legfrissebb lapszáma megvásárolható az újságárusoknál, vagy előfizethető elektronikus formában a dimag.hu weboldalon.

Földlap

Földlap

Több lejárt szavatosságú terméket találtak az ellenőrök a törökbálinti raktárakban, mint hazánk uniós csatlakozása óta együttvéve - nyilatkozta a MEGA Trade átcímkézési botrányáról Gráf József földművelésügyi miniszter. Majd hozzátette: a hatóságok által egyre nagyobb mennyiségben fellelt romlott áru az ellenőrzések javuló hatásfokát bizonyítja, nem pedig azt, hogy hazánkban romlana az élelmiszer-biztonsági helyzet. Csakhogy egészségügyi szakemberek már évek óta valószínűsítik, hogy előbb-utóbb bekövetkezik a mostanihoz hasonló botrány. Másképp látta ezt beiktatása környékén maga a miniszter is, amikor kimondta a nagy vihart kavaró szavakat: szemetet eszünk. Föld, Gazdaság, gazdaszemmel, agrár, termelés, állattartás, baromfi, tenyésztés és még sok egyéb más téma.

Hadtudomány

Hadtudomány

A Magyar Hadtudományi Társaság elnökségének döntése alapján takarékossági okok miatt a Hadtudomány eddig megjelent évi négy száma helyett a jövőben kettő összevont szám jelenik meg: az év első negyedévében az 1-2-es (március); a negyedik negyedévében (november) a 3-4. szám. A nyomtatott változatok megjelenése között - a publikálás lehetőségét és folyamatosságát biztosítva - a beküldött tanulmányok, cikkek lektorálás, szerkesztés és megfelelő előkészítés után elektronikus válzozatban az interneten jelennek meg. Az elektronikus formában megjelenő anyagok, amelyek gyakorlatilag a Hadtudomány mellékletét képezik, tudományos munkaként, tudományos értékű publikációként elfogadottak, tehát jegyzettek. Az interneten megjelenő publikációkról a folyóirat második írásos számában, az év végén adunk bibliográfia-szerű tájékoztatást (tartalomjegyzéket a megjelent anyagokról és azok tartalmi összefoglalóit).

Jogtudományi Közlöny

Jogtudományi Közlöny

A Jogtudományi Közlöny a Magyar Tudományos Akadémia Állam- és Jogtudományi Bizottságának 1866-ban alapított jogi, tudományos, havonta megjelenő folyóirata. Tanulmányokat, európai jogi figyelőt, jogirodalmat, jogéletet, illetve szemle cikkeket tartalmaz. Főleg ügyvédi irodák, egyetemek, könyvtárak, nagyobb cégek jogtanácsosai, illetve a kormányhoz közelálló szervezetek rendelik meg.

Hirdetés
Ma & Holnap

Ma & Holnap

Ma és holnap: fenntartható fejlődés lapja.Amit eszel, azzá leszel - tartja a mondás. Napjainkban sok szó esik az egészségről, a táplálkozásról, illetve ezek összefüggéséről. Egy dolog biztos: a vegyszerek ártanak az egészségnek.

Magyar Irodapiac

Magyar Irodapiac

A Magyar Irodapiac, 8 heti rendszerességgel megjelenő vezető szaklap, mely 6 éve tájékoztatja hiteles információkkal az ingatlan piac szereplőit. Célja: Segítsen eligazodni a legújabb iroda- és kereskedelmi ingatlanok kínálatában a professzionális ingatlanpiac területén. A magyar-angol nyelvű cikkeket tartalmazó 32 oldalas kiadványunk, alternatív terjesztéssel, az ingatlanügyekkel foglalkozó legjelentősebb ügyvédi irodák és a Figyelő Top 100 üzleti szereplőinek tiszteletpéldányos kézbesítésével, együttesen 45 000 döntéshozót és meghatározó ingatlanpiaci szereplőt tájékoztat.

Mai Piac

Mai Piac

Mai Piac - a napi fogyasztási cikkek magazinja. Rovataink: Piaci hírek, Belföld, Külföld, Események, Személyi hírek, Állásbörze, Elemzések, Technológia és minden amit a piaccal kapcsolatosan tudni lehet.

Modern Bűvészet

Modern Bűvészet

A bűvész a színpadon az illúzió csodáját adja ajándékba. Azt a hitet, hogy az ember lehet természetfeletti, s hogy csodák léteznek. A bűvész olyan előadóművész, aki elsősorban kézügyességi trükkökkel szórakoztatja közönségét. A bűvészek show műsorok, színházak, céges- és szállodai rendezvények, luxushajók fellépői. A bűvészet nem csalás, hanem vizuális játék.

Richi Hír Hírlap terjesztés és kereskedelem

Richi Hír Hírlap terjesztés és kereskedelem

1998. 09. 17-én alakult kereskedelmi és vendéglátóipari cégként. 1999 januárja óta foglalkozunk hírlapterjesztéssel. Tevékenység: Hírl ap nagykereskedelem. Teljes körű hírlapellátás, partnereink igénye szerint. Partnereinkkel heti szintű személyes kapcsolattartás. Pontos, részletes elszámolás. Problémák gyors megoldása. Terjesztési terület: Budapest, Pest Megye Cégünk pontosan, megbízhatóan szállítja Önöknek a kívánt sajtót, folyóiratot, hírlapokat. Cégünk nagy hangsúlyt fektet a személyes kapcsolat tartásra a jó együttműködés érdekében. Vendéglátó ipari és kereskedelmi tapasztalatainkat is széleskörűen tudjuk kamatoztatni ezen a területen, így hatékonyságunk is magas szintű.

Tuti menü