Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Gazdasági hírlapok, kiadványok képes leírás - Hírlapok.tlap.hu
részletek »

Gazdasági hírlapok, kiadványok - Hírlapok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: hirlapok.tlap.hu » Gazdasági hírlapok, kiadványok
Keresés
Találatok száma - 21 db
Adóvilág

Adóvilág

Tanfolyamaink a gazdálkodó szervezeteknél és az államigazgatásban dolgozó számviteli szakembereknek szólnak, valamint a vállalkozások vezetésének aktuális problémáival foglalkoznak. Célunk, hogy a résztvevők időben felkészülhessenek a gyakori szabályozó változásokra az adózás, a számvitel, a TB, a munkaügy, a cégjog stb. területén. A Magyar könyvvizsgálói Kamara tagjainak rendezvényeinken való részvétel kreditpontokat jelent. Ennek támogatására megfelelő szakkönyveket is kiadunk, hogy Önök minél könnyebben és szakszerűbben eleget tehessenek kötelezettségeiknek. Az éves számviteli továbbképzésre kötelezett ügyfeleink számára biztosítjuk a PM által akkreditált tanfolyamokat különböző időpontokban a jelentkezések sorrendjében. Korábbi honlapunkat felváltottuk erre az Önök által most meglátogatott korszerűbb változatra. Itt ahol nagyobb teret kapott az elérhető elektronikus eszköztár. Reméljük Önök kedves ügyfeleink és leendő ügyfeleink kényelmesebben, gyorsabban és főleg egyszerűbben hozzájuthatnak az Önöket érdeklő információkhoz és termékekhez a tanfolyami jelentkezéstől a szakfolyóiratig.

Bank & Tőzsde

Bank & Tőzsde

Mobil Marketing Sebesen: Pénzügyi szolgáltatások MMS-alapokon? A mobil telekommunikáció széles körű elterjedése magával hozta a rövid szöveges üzenetek (SMS) üzleti sikerét is. A mobilszolgáltatók legnagyobb forgalmát a hangalapú adatátviteli szolgáltatások után a rövid szöveges üzenetekből származó bevételek adják. Az SMS üzleti eredményességéhez ma már nemcsak a magánfelhasználók közötti kommunikáció járul hozzá, hanem a folyamatosan bővülő üzleti felhasználói potenciál kialakulása és elterjedése is. Az SMS sikerein felbuzdulva jelent meg a következő generációs MMS-szabvány, amely a rövid szöveges üzenetekben rejlő adottságokat multimédiás üzenetküldési lehetőségekkel bővíti tovább.

Budapest Business Journal

Budapest Business Journal

A Budapest Business Journal gazdasági hetilap kiadása, a Book of List - Listák Könyve éves kiadvány megjelentetése, a Hungary A.M. Business Newsletter napi hírek terjesztése, Then &Now Könyv Kiadása, Resource Ingatlan Info lap kiadása.budapest Business Journal gazdasági hetilap kiadása, Hungary A.M. Business Newsletter napi hírek terjesztése, Resource Ingatlan Info lap kiadása, Then &Now Könyv Kiadása.

CEO - A gazdasági intelligencia magazinja

CEO - A gazdasági intelligencia magazinja

A titok, ami sikeressé és boldoggá tesz: Perfekt-Power Kft. különleges ajánlata a 2009. évre! 2009 várhatóan nem lesz könnyű év, a világgazdasági válság az idén még érezteti hatását! Az ebből fakadó nehézségek előbb-utóbb a gazdaság szinte minden szereplőjét elérhetik. Ezért a Perfekt-Power Kft. (a Brian Tracy International magyarországi képviselete) és a www.e-benchmark.hu piackutató együttműködése eredményeképpen a Brian Tracy: Új Phoenix szeminárium - A maximális üzleti teljesítmény eléréséhez - című, videóval támogatott, 2 napos tanfolyam árát leszállítottuk! Ez a tanfolyam a '80-as évek óta Magyarországon is jól ismert Phoenix (Főnix) szeminárium teljesen átdolgozott, aktualizált, új kiadása!

Extra Profits

Extra Profits

A Piac és Profit üzleti magazin indította útjára a Extra Profits szolgáltató, zárt üzleti közösségi site-ot, melyhez adatbázis-forgalmazási üzletág is kapcsolódik. A főként saját olvasóinkra, üzleti partnereinkre és üzleti konferenciánk résztvevőire alapozó Zárt Üzleti Klub a bizalom, az üzleti biztonság elveire építkezik. Egy biztonságos sziget kíván lenni abban az információdömpinggel, spam-mel megszórt világban, melyben az eligazodás sok veszéllyel jár. Csak már beregisztrált üzleti vállalkozás által meghívottak lehetnek Piac és Profit Partnerek (PP-Partnerek), ami azt jelenti, hogy az üzleti közösség csak olyanokat hív maga közé, amely vállalkozásokról jó üzleti benyomást szerzett. Akár vevőként, akár eladóként referenciával rendelkezik nála. Célunk az üzleti biztonság, bizalom légkörének megteremtése, a PP-Partnerség minőségi védjegyének kialakítása az üzleti életben, valamint az, hogy minél többen legyünk a közösségben, egymás üzleti előnyei érdekében. A feltételek, szolgáltatások rugalmasan igazodnak és bővülnek a továbbiakban, a tagság igényei szerint.

Figyelőnet - FN

Figyelőnet - FN

Friss hírek, cikkek, háttérelemzések a magyar és külföldi gazdasági élet és közéleti aktuális témáiról tudhat meg mindent. Minden pénteken 15 és 16 óra között korlátozás nélkül elérhetőek a Figyelő hetilap zárolt cikkei.

Gödöllői Hírek Online

Gödöllői Hírek Online

Gödöllővel kapcsolatos hírek, események, naponta-hetente frissülő cikkek, riportok. Minden ami Gödöllőt érinti. Lehetőség van továbbá portálunkon apróhirdetések feladására, illetve fórum témák indítására és hozzászólások közzétételére. Bízunk abban, hogy honlapunkkal segíteni tudjuk a városházi ügyintézést, valamint megtalálhatóak a közérdekű intézmények, alapítványok elérhetőségei, valamint menetrendek.

Haszon magazin

Haszon magazin

Bízunk benne, hogy a részletes információs anyagunkat hasznosnak fogja találni, és reméljük, hogy sikerül minden kérdésére választ adnunk. Amennyiben további kérdése lenne. Kiadónk minden olyan ajándékot / hirdetői termékmintát az előfizetőinknek is eljuttat, amely az alábbi két feltételnek megfelel: 1. A megrendelő kérésére az előfizetői példányokba is becsomagoltatunk. 2. Levélszekrény / postaláda útján kézbesíthető, azaz a postaládába a magazin és a termékminta csomagolással együtt befér.

Hír ma

Hír ma

A vállalkozások, cégek számára ma már luxus az, ha nem naprakészek a friss pénzügy, gazdasági hírekből. A Hir.ma nem csak a lényeges, vállalkozásokat is érintő híreket emeli ki, hanem hasznos tippeket tesz közzé a költséghatékonyság, illetve a munkahelyek megtartása érdekében. Elemzésekkel, valamint adózási tanácsokkal is kedveskedünk olvasóink számára.

Hirdetés
Hírek a Tenkestől.

Hírek a Tenkestől.

Olvasd el a legfrissebb híreket a Tenkesnél. Itt megtalálsz mindent, ami csak tájékoztathat egy magadfajta embert és egy magamfajtát is. Széles témakörben tudhatsz meg mindent a kis hazánkról és a nagyvilágról. Nézz be a Tenkesre, hogy a hírek téged is tájékoztassanak. Belföld, külföld hírei várnak. Kezd nálunk a reggelt, hogy képben legyél, a Tenkesen biztosan megtalálod azt, amit keresel, kerestél.

HVG

HVG

Az új hvg.hu weboldal gazdagabb tartalmat, új külsőt, továbbfejlesztett archívumot kínál olvasóinak. Az internet portálok világában az információk gyors, áttekinthető és megbízható továbbításával, az informatika-tudomány, média-világ és a kultúra területét lefedő rovatok indításával, jogi tanácsadással és új szolgáltatásokkal - mint a bankbetét, hitel és bankfiók kereső ? megkülönböztetett pozíciót tölt be

Közgazdasági Szemle

Közgazdasági Szemle

Erősödő versennyel számolunk az olvasókért, a szakmai közvélemény figyelméért, de a színvonalas cikkekért is. Ahhoz, hogy frissességünket fokozzuk, a tudományos műhelyekbe való jobb beépülésre van szükség. Honlapunk új megjelenésével és egy speciális keresőrendszer telepítésével válaszolunk az információs technológia fejlődéséből adódó kihívásokra. Tervbe vettük legjobb cikkeink angol változatának a megjelentetését évente kétszer, körülbelül 12 ív terjedelemben. Miközben nem engedünk az elméleti színvonalból, eladhatóbbá kívánjuk tenni a lapot. Ezt élő műfajok (interjú, tudósítás tudományos eseményekről stb.) lapba illesztésével kívánjuk elérni. A szakma múltjának darabjait is szeretnénk átmenteni a jövőre. Így remélhetőleg az utókor többet tudna majd közelmúlt szellemi harcairól, mint amennyit a mai közgazdász generáció tud a két világháború közötti magyar közgazdaságtanról. További törekvésünk, hogy egy-egy területen a szakma legnevesebbjeivel szemléző cikket készíttetünk a tudomány pillanatnyi állásáról. Különösen értékes lehet, ha alternatív iskolák egy-egy ágáról, illetve a tranzíciós irodalomról is készül ilyen áttekintés.

Magyar Üzleti Világ

Magyar Üzleti Világ

Megkülönböztetett figyelemmel köszöntöm Önt honlapunkon. A rendhagyó kezdéssel azt szerettem volna érzékeltetni, hogy manapság mennyire furcsának, hihetetlennek tartjuk, ha valakinek jól megy a vállalkozása. Illetve, gyakran azt gondoljuk, csak akkor mehet jól egy cég, ha tisztességtelen eszközökkel dolgozik, ha korrupt, mert ugye tisztességesen nem lehet ma Magyarországon fejlődni, csak legfeljebb vegetálni. Bizony, szeretünk mi magyarok siránkozni, fintorogni mások sikerét látva. Elhiszi azt, hogy ha tudatosan, kitartóan, nyitott szemlélettel próbál vállalkozása előbbre jutásán dolgozni, NEM MARAD EL A SIKER? Elhiszi? Ha igen, akkor valószínű, hogy sok segítséget tudok Önnek adni, hogy elképzelései megvalósulhassanak. Minden ingyenes és fizetős szolgáltatásunknak, termékünknek az egyedüli célja, hogy Önnek, kedves vállalkozó, cégvezető, olyan üzleti kapcsolatokat, bevételnövelő információkat, kommunikációs lehetőségeket, valamint szakmai, gyakorlati tudást tudjunk közvetíteni, amely rövid idő alatt, látható, kézzel fogható eredményt hoz. Kapcsolatainkon, szakmai partnereinken, szakértőinken keresztül mindent megteszünk azért, hogy Ön valóban sikeres vállalkozó lehessen. Tegyen próbát velünk!

Manager

Manager

Az álmokat sokszor megzavarja a valóság. Így vagyunk ezzel Budapest esetében is. Lapozzanak csak a 32. oldalra, s nézzék meg a fotomontázst. Ott van egy gyönyörű város látképe, a Dunán átívelő hidakkal, s fölé magasodnak az építőmunkások. És az idilli kép máris oda, marad az élet minőségét alapvetően romboló állandó felújítás, építkezés. Aminek akár örülni lehetne, ha összhangot, tervszerűséget, s intenzív munkát érzékelnének a városlakók. Ritkán jön össze ez a meggyőző kép.Túrnak-fúrnak, egyszerre sok helyen, időnként totális a zűrzavar. Ehhez képest a várostervezők meg álmodoznak. Rengeteg olyan projekt készül - némelyik már megvalósulóban -, amelyik a magyar főváros megszépítésén, lakhatóbbá tételén fáradozik. Jó az álmodozás, és végül 2015-ben talán valóban szebb lesz Budapest. De addig? Hogyan éljük túl ezt a már ma sem könnyű káoszos időszakot?! Címlapsztorink ehhez nem ad receptet, inkább arra csábít, hogy ha kis időre is, de feledkezzünk el a valóságról, s álmodozzunk együtt a tervezőkkel. Hátha nekik lesz igazuk, s ha eljutunk addig, akkor valóban egy élhetőbb, zöldebb, izgalmasabb, ámde mégis nyugodt fővárosban élhetünk. Az üzleti életben is jól jönnek az álmok.

Napi Gazdaság

Napi Gazdaság

Napi Online - NAPI Gazdaság. Független üzleti és pénzügyi napilap, benne magyar és nemzetközi gazdasági hírek, elemzések és tőzsdei információk. A Napi Gazdaság független üzleti és pénzügyi hírlap, az üzleti élet egyik legfontosabb hírforrása. Tárgyszerű és mértéktartó írásaival a gazdasági és vállalati irányítók, a pénz és tőkepiaci befektetők döntéseit támogatja. Mondandóját, hangnemét és stílusát visszafogott és megbízható szakszerűség jellemzi. Munkatársaitól széleskörű tájékozottságot követel, szerzőinek és szerkesztőinek felkészültségét a piac több szakmai díjjal is elismerte. Az oldalon látogatóink elolvashatják a Napi Gazdaság szerkesztősége által készített híreket, elemzéseket, valamint előfizetés ellenében a Napi Gazdaság összes cikkét - beleértve az 1999-ig visszamenőleges archívumot is.

Pénz centrum

Pénz centrum

A folyamatosan szigorodó ellenőrzések dacára növekszik a munkaügyi és munkavédelmi vétségek száma. Egyes vállalkozók a hatósági előírások kijátszásával próbálnak előnyhöz jutni, azáltal, hogy megkerülik a munkavédelmi eszközök beszerzését, alkalmazását, illetve feketén foglalkoztatják alkalmazottjaikat, nem fizetik be utánuk a törvényben meghatározott járandóságokat.

Pénzügyért

Pénzügyért

A hírportált és magazint 2011-ben azzal a céllal indítottuk el, hogy megbízható, hasznos és naprakész információkkal segítsük olvasóinkat tájékozódni a pénz világában. A mindennapi hírek mellett profi módon vonunk be pénzügyi szakértőket, azzal a céllal, hogy tapasztalataikkal és elemzéseikkel segítsék az Önök mindennapi életét és boldogulását. 2012. márciusától indul a Pénzügyért Magazin! Havonta megjelenő kiadványunkban prémium híreket olvashat, amelyek csak a magazinban olvashatóak. Pénzügyi és befektetési tippek és sok érdekes interjú.

Tuti menü